Draglineschotten

Draglineschotten

draglineschotten kostenDraglineschotten zijn het houten alternatief voor rijplaten van kunststof of staal. Vroeger hadden draglineschotten enkel de functie om als kraanbaan te dienen. Tegenwoordig worden draglineschotten voor diverse doeleinden ingezet.

Toepassingen

Draglineschotten kunnen net als rijplaten worden ingezet om een onverharde grond tijdelijk begaanbaar te maken. Daarnaast kunnen schotten worden ingezet om een tijdelijke brug te maken. Zo kunnen terreinen die in aanbouw zijn, toch toegankelijk gemaakt worden voor (bijvoorbeeld) voetgangers.

Hoewel het vermoeden bij houten producten vaak anders is, kunnen draglineschotten wel degelijk voor zwaar verkeer worden ingezet. In het geval dat de schotten bestand moeten zijn tegen zwaar verkeer, kunnen ze door de leverancier voorzien worden van een stalen frame waarmee de draagkracht wordt vergroot. De langere formaten draglineschotten zijn in principe altijd voorzien van een stalen frame.
Voordelen draglineschotten

Draglineschotten kennen diverse voordelen ten opzichte van reguliere rijplaten.

  • Buigen nauwelijks waardoor een brug gemaakt kan worden
  • Prijstechnisch vaak interessant
  • Voor meerdere toepassingen inzetbaar
  • Draagkracht te vergroten met een stalen frame
  • Leverbaar in zeer grote maten (8, 10 en 12 meter lang)

Draglineschotten kosten vergelijken

Bent u op zoek naar draglineschotten (huur of koop)? Vergelijk dan direct de prijzen van vier aanbieders. Via onderstaand formulier kunt u eenvoudig uw wensen aangeven. Daarna sturen vier aanbieders u vrijblijvend een prijs toe.


Omschrijving wensen

Aanvullende informatie

Uw bedrijfsgegevens