Draglineschotten huren

Draglineschotten huren

Bij sommige eenmalige projecten is het mogelijk dat u rijplaten overweegt (al dan niet van staal of kunststof), maar dat u uiteindelijk uitkomt bij het huren van draglineschotten. Draglineschotten bieden voor verscheidene toepassingen een betere oplossing, en zijn daarnaast minder gevoelig voor diefstal. Op de pagina leest u meer over de mogelijkheden om draglineschotten te huren, de kosten die daarmee gepaard gaan, en informatie over verhuurders.

Verhuurders van draglineschotten

In Nederland zijn een groot aantal verhuurders van draglineschotten actief, die verspreid door het land zitten. Er zijn twee soorten verhuurbedrijven: bedrijven die gespecialiseerd zijn in de productie en levering van draglineschotten en daarnaast verhuur aanbieden, en er zijn bedrijven die in de verhuur van rijplaten zitten en draglineschotten als bijproduct aanbieden. Voor de prijs maakt het niet veel uit voor welke van de twee soorten verhuurbedrijven u kiest. Het enige verschil wat er wel toe doet, is dat verhuurders die geen draglineschotten produceren/verkopen, in de regel beschikken over een beperkt aantal maten (of soms slechts één maat). Dat zorgt ervoor dat als u een specifiek formaat nodig heeft, u vaak alsnog bij de specialisten uitkomt.
Kosten van huur

De kosten van huur worden bepaald door twee prijscomponenten: de kosten per draglineschot, en de kosten van transport. Door het grote formaat van draglineschotten is zelf afhalen in de meeste gevallen geen (logische) optie. De huurprijs wordt in de regel bepaald aan de hand van een tarief per schot per dag, of een tarief per schot per week. Die prijs in combinatie met de transportkosten, bepalen het definitieve huurtarief. Sommige verhuurders baseren de transportkosten op de afstand van hun locatie tot het afleverafdres, andere verhuurders kiezen voor een vast transporttarief. De enige manier om direct inzicht te krijgen in de prijzen van verhuurbedrijven, is door ze te vergelijken.

Huurtarieven vergelijken

Als u direct wilt weten wat de huur van draglineschotten u zou kosten, dan kunt u onderstaand formulier invullen. Wij zetten uw aanvraag vervolgens gratis door naar diverse verhuurders van draglineschotten. De bedrijven die in staat zijn om aan uw wensen te voldoen, zullen u dan per e-mail een prijs toesturen. Zo weet u al snel wie de goedkoopste verhuurder voor uw situatie is.


Omschrijving wensen

Aanvullende informatie

Uw bedrijfsgegevens