Draglineschotten kopen

Draglineschotten kopen

Draglineschotten kennen diverse zinvolle toepassingen. Op het moment dat u een project gaande heeft waarbij draglineschotten zinvol zouden kunnen zijn, dan is het de verkenning waard om te kijken welke leveranciers draglineschotten leveren en tegen welke prijs. Daarnaast is de vraag of u de draglineschotten daadwerkelijk wilt kopen, of dat huren ook een optie is.

Leveranciers van draglineschotten

Er zijn in Nederland diverse leveranciers van draglineschotten. Hoewel importeren vanuit het buitenland ook een optie is, zijn de leveranciers die in Nederland zitten kwalitatief goed en bovendien goed geprijsd. Er is daarom geen noodzaak om buiten de landsgrenzen te bestellen. Toch is het aantal leveranciers beperkter dan bij kunststof en stalen rijplaten. Er zijn slechts enkele specialistische bedrijven, aangevuld met diverse bedrijven die zowel in de rijplaten als draglineschotten zitten.
Te verwachten kosten

De aankoopprijs van draglineschotten wordt bepaald door de afmeting van de draglineschotten. Feitelijk betaalt de klant voor de prijs van het hout, plus productiekosten en transportkosten. Een draglineschot dat twee keer zolang en twee keer zo dik is als een kleiner formaat, kost in de regel ook het dubbele. De kosten worden daarom bepaald door het formaat draglineschot dat u nodig heeft en de hoeveelheid.

Meteen een prijs weten?

Wij maken het mogelijk om bij diverse leveranciers van draglineschotten een prijs op te vragen. Vul uw wensen in en ontvang binnen korte tijd meerdere gratis offertes op maat.


Omschrijving wensen

Aanvullende informatie

Uw bedrijfsgegevens