Draglineschotten van 12 meter

Draglineschotten van 12 meter

Draglineschotten bestaan in een groot aantal verschillende maten. De langste reguliere lengtemaat die standaard beschikbaar is, is 12 meter. Deze schotten hebben normaliter het formaat 1200 x 100 cm met een dikte van 20 of 25 cm.

Vaak geen praktische maat

Alleen als draglineschotten van 12 meter in lengte een duidelijke, passende bestemming hebben, zijn ze praktisch in het gebruik. Een goede toepassing is bijvoorbeeld een tijdelijke brug. Heeft u geen duidelijke bestemming, of zou u de draglineschotten in de toekomst ook nog voor een ander project willen gebruiken? Dan zijn schotten met een kortere lengte soms praktischer in het gebruik.

Geschikt voor een tijdelijke brug

Een toepassing die steeds vaker voorkomt is dat er een tijdelijke brug gecreëerd wordt aan de hand van lange draglineschotten. Doordat de schotten een lengte hebben van 12 meter en uit een stuk bestaan, vormen ze als brug een veilige, begaanbare route voor zowel voetgangers als voertuigen.

Vraag een prijsindicatie aan

Direct weten wat de prijzen zijn van draglineschotten in het formaat 1200 x 100 cm? Via onderstaand formulier ontvangt u direct meerdere offertes voor draglineschotten. U kunt bovendien aangeven of u wenst te kopen of huren:


Omschrijving wensen

Aanvullende informatie

Uw bedrijfsgegevens