Kunststof rijplaten 300 x 100 cm | Rijplaten kosten

Kunststof rijplaten 300 x 100 cm

De populairste maat onder de kunststof rijplaten is 300 x 100 cm met een dikte van 2 cm (20 mm). Nagenoeg alle leveranciers leveren dit formaat. Ook onder de verhuurders is dit het meest gangbare formaat.

Gewicht

Een rijplaat van kunststof in het formaat 3000 x 1000 mm heeft een gewicht van ruwweg 57 a 58 kg. Rijplaten met een lengte van 3 meter zijn doorgaans eenvoudig verplaatsbaar voor een individu. Het transporteren van rijplaten die 3 meter lang zijn is overigens nog prima te organiseren met een normaal busje, in tegenstelling tot rijplaten die nog 1 of 2 meter langer zijn.

Prijs

De huurprijs van dit formaat is uiteraard afhankelijk van de verhuurder. De gemiddelde huurkosten variëren tussen de 0,50 euro per dag en 2 euro per dag. Daarnaast moet er ook nog voor het transport worden betaald. De transportkosten zijn zeer verschillend en soms mede afhankelijk van de locatie van de verhuurder ten opzichte van uw locatie. De aanschafwaarde van nieuwe rijplaten in het formaat 300 x 100 cm beginnen bij ruwweg 100 euro tot 110 euro per stuk. Het is raadzaam om aanbieders te vergelijken als u interesse heeft in koop, aangezien het aanzienlijk in de kosten kan schelen.

Goedkoopste aanbieder vinden?

Vergelijk de aanbieders van kunststof rijplaten en vind eenvoudig de goedkoopste leverancier of verhuurder van kunststof rijplaten met de afmeting 300x100 cm.Omschrijving wensen

Aanvullende informatie

Uw bedrijfsgegevens