Kunststof rijplaten 400 x 100 cm | Rijplaten kosten

Kunststof rijplaten 400 x 100 cm

Een veelvoorkomende maat kunststof rijplaten is 400 x 100 cm, waarbij de dikte 2 cm is (20 mm). Een groot aantal leveranciers en verhuurders zijn in staat dit formaat te leveren. Let wel, er zijn ook een heel aantal aanbieders van kunststof rijplaten die dit formaat niet kunnen leveren.

Gewicht

Kunststof rijplaten met de afmeting 4000 x 1000 mm hebben een gewicht van ongeveer 78 kilo. Ze zijn daardoor net iets moeilijker te hanteren dan de variant van 3 meter. Een rijplaat met een lengte van 4 meter is bovendien enkel met grotere voertuigen te vervoeren, hetgeen de vervoerskosten in sommige gevallen stuwt.

Kosten

Wilt u deze afmeting huren? Dan betaalt u bij nagenoeg iedere aanbieder een bedrag per rijplaat per dag en transportkosten. De huurkosten beginnen meestal bij ruwweg 50 cent per dag per plaat. De transportkosten zijn vaste tarieven, of kosten die zijn vastgesteld aan de hand van de afstand tussen u en de aanbieder. De aanschafprijs (koop) van rijplaten in het formaat 400 x 100 varieert sterk per aanbieder. Bij interesse in koop is het raadzaam om de aanbieders te vergelijken.

Leveranciers van 400 x 100 cm vergelijken?

Als u de leveranciers en verhuurders van 400 x 100 cm rijplaten vergelijkt, vindt u snel en eenvoudig de goedkoopste aanbieder van rijplaten in dit formaat.Omschrijving wensen

Aanvullende informatie

Uw bedrijfsgegevens