Kunststof rijplaten kopen | Te koop

Kunststof rijplaten kopen

Onverharde terreinen kunnen tijdelijk begaanbaar worden gemaakt met kunststof rijplaten. In het geval dat u de kunststof rijplaten slechts eenmaal zult gebruiken, dan kan het raadzaam zijn om de kunststof rijplaten te huren. Als u de rijplaten een bijzonder lange tijd (of meerdere malen) gaat gebruiken, dan is de logische keuze om de rijplaten te kopen. Immers, u betaalt bij het huren van kunststof rijplaten niet alleen voor de kosten per rijplaat, maar ook transportkosten.

Leveranciers

Er zijn een groot aantal leveranciers actief in Nederland die kunststof rijplaten te koop aanbieden. Deze aanbieders zitten verspreid door heel Nederland. De afmetingen die geleverd kunnen worden, verschilt per leverancier. Een volledig overzicht van leveranciers van kunststof rijplaten vindt u op een aparte pagina.

Te verwachten kosten

Als u kunststof rijplaten bestelt, dan betaalt u een aanschafprijs per rijplaat, plus leveringskosten. Bij veel leveranciers kunt u de rijplaten ook zelf afhalen, maar daar moet u dan wel een geschikt vervoersmiddel voor hebben. De meeste rijplaten die te koop zijn, zijn immers minimaal drie meter lang. De prijs die u per kunststof rijplaat betaalt is afhankelijk van de leverancier, in combinatie met het formaat van de plaat.

Direct een prijs horen?

Als u van plan bent om kunststof rijplaten te kopen, dan het is slim om voorafgaand aan het bestellen te verkennen welke prijzen er door aanbieders gehanteerd worden. Dat kan schelen in de kosten die u bij uw aankoop kwijt bent. Vergelijk direct gratis vier aanbieders van kunststof rijplaten.


Omschrijving wensen

Aanvullende informatie

Uw bedrijfsgegevens