Over ons

Over ons

Rijplaten Kosten is een informatief platform voor mensen die interesse hebben in het kopen of huren van rijplaten. Dat kunnen zowel stalen rijplaten als kunststof rijplaten zijn, of hun "houten broertje" de draglineschotten. Voor sommige bedrijven is de aankoop of de huur van rijplaten een routineklus, vaak met vaste leveranciers of verhuurders. Voor veel anderen is de koop of huur van rijplaten de eerste keer. Dat gaat gepaard met veel vragen: wat zijn de kosten, wat zijn de mogelijkheden, wanneer kies ik voor welk formaat, en vergelijkbare vragen.

Informatief doel

Op deze website geven wij antwoord op een groot aantal vragen. Wij willen daarmee het voor iedereen makkelijker maken om bekend te worden met de mogelijkheden van rijplaten. We geven (waar mogelijk) inzicht in de kosten. Weinig leveranciers en verhuurders geven duidelijk hun prijzen weer op hun websites. Om die reden maken wij het ook mogelijk om eenvoudig bij meerdere bedrijven een offerte-aanvraag in te dienen. U hoeft dan niet alle sites zelf te bezoeken. Ook op die manier willen wij u ondersteunen. Zo kunt u de beste keuze maken.

Oorsprong

De website is opgezet door diverse personen die thuis zijn in de rijplatenbranche. Zij hebben hun kennis gebundeld en samengevoegd in een nieuw, informatief platform waar u hopelijk precies de hulp door krijgt die u nodig heeft bij het aanschaffen of huren van rijplaten.