Rijplaten prijs

Rijplaten prijs

Er zijn in Nederland veel bedrijven die rijplaten verkopen en/of verhuren. Het grote aanbod zorgt dat de prijzen uiteenlopen. Sommige bedrijven hanteren lage transportkosten, maar hogere prijzen per rijplaat. Andere bedrijven kiezen voor lagere tarieven per rijplaat, maar hoge transportkosten. De vraag is welk type rijplaten u nodig heeft, en in welk formaat. Al dan niet afhankelijk van uw locatie, is vast te stellen wie de goedkoopste leverancier of verhuurder voor u is.

Afmeting bepaalt de prijzen

In eerste instantie worden de kosten van rijplaten bepaald door de materiaalsoort. Staal is duurder dan kunststof, hetgeen leidt tot hogere prijzen. De prijzen van rijplaten worden vervolgens in grote mate bepaald door het formaat. Immers, een groter formaat (lengte, breedte en dikte) vereist bij productie meer bouwstoffen, waardoor je feitelijk gewoon extra betaalt voor het extra oppervlak.

Direct prijzen vergelijken

Wij maken het mogelijk om meteen de laagste prijs te vinden. Vul uw wensen in en ontvang direct meerdere offertes van geschikte leveranciers/verhuurders. Kies eerst uw gewenste type rijplaat: