Stalen rijplaten

Stalen rijplaten

stalen rijplaten kostenStalen rijplaten zijn de traditionele rijplaten waar de meeste mensen aan denken bij het woord "rijplaten". Stalen rijplaten worden voor diverse doelen ingezet, waarbij het belangrijk is dat een onverharde ondergrond tijdelijk verhard wordt, zodat het toegankelijk wordt voor auto, vrachtwagens, voetgangers en zwaar verkeer. Voorbeelden van toepassingen zijn evenementenlocaties, kavelpaden, tijdelijke parkeerterreinen, bouwlocaties en vergelijkbare tijdelijke terreinen.

Voordelen stalen rijplaten

In veel opzichten zijn kunststof rijplaten een praktischer product dan stalen rijplaten. Ze zijn onder andere lichter, makkelijker te leggen, flexibel en geluidsdempend. In sommige opzichten is het gewicht van stalen rijplaten een nadeel, maar het is tegelijkertijd ook het grootste voordeel. Beide type rijplaten hebben te kampen met gevoeligheid voor diefstal, maar stalen rijplaten hebben als voordeel dat zij door hun extreme gewicht niet gemakkelijk meegenomen of verplaatst kunnen worden.

Een pad van stalen rijplaten dat eenmaal gelegd is, blijft op zijn plaats en vormt daarmee een ondergrond waar op gerekend kan worden. Stalen rijplaten bestaan in diverse maten en diktes.
Producteigenschappen

De producteigenschappen van stalen rijplaten op een rijtje:

  • Grote oppervlakten mogelijk per plaat
  • Moeilijk verplaatsbaar voor kwaadwillenden
  • Begaanbaar met zeer zwaar materieel
  • Lage huurprijzen, maar hoge transportkosten

Stalen rijplaten kosten vergelijken

Direct een prijs horen van diverse leveranciers van stalen rijplaten (huren of kopen)? Vul eenmalig het formulier in en geef uw wensen aan. Vervolgens ontvangt u maximaal vier gratis (en vrijblijvende) offertes van leveranciers van stalen rijplaten.