Stalen rijplaten te koop

Stalen rijplaten te koop

De prijs van kunststof rijplaten is afhankelijk van de afmeting. In de regel geldt dat hoe groter de rijplaat is, des te hoger de prijzen zijn die gehanteerd worden. Daarnaast moet u rekening houden met transportkosten. Die bepalen immers de totaalprijs als u rijplaten geleverd wilt krijgen.

Leveranciers van rijplaten

De kosten van verhuur bestaan uit de prijs die u per rijplaat betaalt, en de prijs die u voor de aflevering van rijplaten betaalt. Als u de rijplaten zelf komt afhalen, dan vervallen uiteraard de vervoerskosten. De huurprijs is afhankelijk van het formaat. Bij het huren van de standaard afmeting (3 meter lang, 1 meter breed) kunt u doorgaans rekenen op een bedrag van ongeveer 0,50 tot 1 euro per rijplaat per dag. Als er transportkosten in rekening worden gebracht, dan kunnen deze afhankelijk zijn van de afstand van de verhuurder tot het afleveradres. Andere verhuurders hanteren een standaard tarief voor transport.
Goedkope rijplaten te koop

De aankoopprijs is eveneens afhankelijk van het formaat. Het is raadzaam om vooraf vast te stellen welk formaat u nodig heeft. Kleinere kunststof rijplaten zijn goedkoper, maar als u daardoor niet kunt afdekken wat u wilt afdekken, dan bent u gebaat bij grotere kunststof rijplaten. De prijs is hoe dan ook afhankelijk van de leverancier die u kiest. Bij koop is het raadzaam om eerst na te gaan welke prijzen gehanteerd worden door de diverse leveranciers.

De laagste prijs vinden?

Via onderstaand formulier kunt u eenvoudig meerdere aanbieders van kunststof rijplaten vergelijken. U heeft dan direct een concreet beeld van de prijs die gepaard gaat met de aankoop of huur van dit type rijplaten.