Stalen rijplaten verhuur

Stalen rijplaten verhuur

Bedrijven of particulieren die gebruik willen maken van stalen rijplaten, kiezen vaak voor huur. Vaak worden de rijplaten eenmalig gebruikt, bijvoorbeeld voor een tijdelijk project waarbij gedurende een periode een onverhard terrein tijdelijk verhard moet worden. Qua kosten/baten is het dan niet interessant om de stalen rijplaten te kopen. De huurprijs van de rijplaten zelf is meestal goed te behappen (beperkt bedrag per plaat). Wat wel een groot verschil kan maken, is het tarief dat wordt gerekend voor transport. Dat is een criterium om uw verhuurder op uit te kiezen.

Verhuurders stalen rijplaten

In Nederland en Vlaanderen zijn een groot aantal verhuurders van stalen rijplaten actief. Sommige bedrijven zijn gespecialiseerd in de verhuur van stalen rijplaten, andere bedrijven doen het "erbij". Vaak maakt het geen verschil of u kiest voor een specialist of niet. Een stalen rijplaat is vaak van dezelfde kwaliteit. Het prijskaartje dat met de huur gepaard gaat, kan wel verschillen.
Wat is een gemiddelde huurprijs?

Bedrijven die verhuur van rijplaten verzorgen, zitten tegenwoordig aan de bodem van wat zij voor een stalen rijplaat rekenen kunnen. De huurprijs per plaat zit soms maar op ruwweg 1 euro per rijplaat per dag. In de regel geldt dat hoe lager de kosten per dag zijn, des te hoger de transportkosten zijn. Hoe dan ook is de huurprijs altijd opgebouwd uit twee componenten: de huurprijs per dag, en de prijs van het vervoer. Een derde factor die een grote rol speelt bij het bepalen van de verhuurprijs is het al dan niet plaatsen van de rijplaten. Als de verhuurder de rijplaten niet alleen levert en ophaalt, maar ook de rijplaten al direct neerlegt zoals de opdrachtgever dat wenst, dan gaat daar een toeslag mee gepaard. Hoe hoog die toeslag is, hangt wederom af van de verhuurder.

Goedkoopste verhuurder van stalen rijplaten vinden?

Via onderstaand formulier vergelijkt verhuurders van stalen rijplaten. Uw aanvraag wordt verzonden naar diverse verhuurders van stalen rijplaten. Zij brengen vervolgens een offerte uit. U kiest de goedkoopste en bespaar daarmee aanzienlijk op de kosten.