Stalen rijplaten verkoop

Stalen rijplaten verkoop

Er is in Nederland en Vlaanderen aanzienlijk meer animo voor de huur van stalen rijplaten dan voor koop. Huren is voor eenmalige projecten vaak een logischere keuze, waardoor bij veel specialistische bedrijven de verkoop van stalen rijplaten vaak minder goed loopt dan de verhuur. Deze pagina geeft meer informatie over het kopen van stalen rijplaten.

Kosten stalen rijplaten

Een uniek gegeven binnen deze branche is dat de verkopers van stalen rijplaten hun prijzen niet blootgeven op hun eigen websites. Er wordt niet openlijk geconcurreerd, waardoor het voor mogelijke belangstellenden noodzakelijk is om bij meerdere aanbieders een offerte aan te vragen. De kosten van stalen rijplaten blijven stabiel, maar worden uiteindelijk vooral grotendeels bepaald door de waarde van staal. Daarnaast vormen de leveringskosten een belangrijk deel van de totale kosten. Als u interesse heeft in (bijvoorbeeld) slechts één of twee stalen rijplaten, dan is dat vaak niet interessant vanwege de hoge kosten voor transport. Afhalen is (zeker voor particulier) niet altijd een optie, gezien het enorme gewicht van stalen rijplaten.
Prijzen stalen rijplaten vergelijken

De makkelijkste manier om de prijs van stalen rijplaten te achterhalen, is door bij meerdere aanbieders een offerte aan te vragen. Immers, aanbieders van stalen rijplaten tonen geen prijzen op hun websites, waardoor een offerte-traject noodzakelijk is. Via Rijplaten Kosten kunt u eenvoudig meerdere offertes aanvragen. Maak gebruik van onderstaand formulier voor een prijsindicatie: